|
HOME / Rizoom / Trainer-Adviseur Hendrik-Jan Trooster

Trainer-Adviseur Hendrik-Jan Trooster

Hendrik Jan Trooster | Trainer & Adviseur   


Neem direct contact op met Hendrik-Jan via
email > hjtrooster@rizoombv.nl 
GSM | +31 (0)6 51319486

of
match een opdracht via Dutch Training Professionals via >    
 

Ik geloof erin dat mensen verder komen wanneer ze geïnspireerd raken. In een wereld waar we dagelijks op honderden manieren worden gemanipuleerd zijn meer geïnspireerde mensen en door waarde gedreven organisaties nodig.  Daar wil en kan ik aan bijdragen.

Ik ben altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. WAAROM doen we de dingen zoals we ze doen? HOE beschouwen we de omgeving om ons heen en tot welke acties en resultaten (WAT) leidt dat voor onze klant? Inspireren of manipuleren we onze klant en hoe bouwen we in deze tijd een geloofwaardig en betrouwbaar imago op en onderhouden we dat op duurzame wijze?
Schijnbare tegenstellingen kan ik helpen overbruggen en ik kom snel tot de kern van de zaak. Sociaal ondernemen + persoonlijke effectiviteit = de bron voor succes.

Ik ben gezegend met een dosis aanstekelijk enthousiasme en met mijn a- typische achtergrond en een 20 jaar brede  praktijkervaring weet ik mensen en organisaties op een prettige,  maar ook confronterende manier te inspireren en in beweging te krijgen. 


Bij vraagstukken rond organisatie-ontwikkeling, sociaal ondernemerschap en persoonlijke effectiviteit kan ik schouder aan schouder met de klant het verschil helpen maken. Ik draag daarmee bij aan betere resultaten, meer plezier en succes in het dagelijkse werk en leven.

Ik ben oprichter en directeur van Rizoom BV en heb een zakelijke en creatieve achtergrond. Ik heb een action learning MBA  executive management gevolgd en heb ervaring in het opbouwen en inrichten van organisaties. Ik heb diverse leidinggevende functies bekleed en adviseerde diverse organisaties om zich voor te bereiden op de toekomst. Dit combineer ik met mijn rol als trainer (
gecertificeerd voor 7 Habbits van Stephen Covey) en als gastdocent bij de Hoge School van Amsterdam rond Socaal Ondernemen. De basis van mijn carriere wordt gevormd door een Conservatoriumopleiding en een ruime ervaring binnen de muziek en theater sector. Sinds 2013 ben ik als co-founder en trainer betrokken bij Dutch Training Professionals waar opdrachtgevers hun opdracht kunnen matchen met kwaliteitstrainers.