|
HOME / seeds / Zien-Doen-Krijgen

Zien-Doen-Krijgen

3-10-2017
 
|
blog comments powered by Disqus
Training&Advies

7 Eigenschappen van Effectief Leiderschap

De huidige maatschappij is bijzonder complex en veeleisend waardoor we soms het gevoel krijgen dat de dingen ons overkomen en we geleid worden in plaats van op te staan en zelf de leiding  in een situatie te nemen. Effectief denken en handelen met ruimte voor persoonlijke groei zijn belangrijke onderdelen van een gezonde, duurzame en succesvolle organisatie. 
Lees meer...

 

Inspirerend buurtoverleg

Een inspirerende avond waar je met plezier naar toe gaat en het bijwonen van een gemiddeld overleg is geen voor de hand liggende combinatie. Een gemiddelde overleg waar we aan deelnemen is meestal te herkennen aan; een flinke agenda, een lange tafel, veel zitten, vaak met een paar mensen veel aan het woord, koffie en natuurlijk....de rondvraag. Wil je dat helemaal omgooien met meer inspiratie, plezier en opbrengst met draagvlak, lees dan verder.

Sociaal Ondernemen

Sociale ondernemers nemen verantwoorde risico’s om hun doelstellingen te realiseren en doen dat op een financieel duurzame manier. Zij benoemen net als 'gewone' ondernemers meetbare doelen op maatschappelijk (sociaal/ecologisch) en financieel gebied. 
Ze meten wat ze bereiken en met hun inspanningen zetten zij zich in om zichzelf en de wereld om zich heen stukje bij beetje  leefbaarder en leuker te maken voor iedereen. Lees meer...

Aanbevolen